top of page

***Új Azumi AZ-S2REO, ezüstbõl készült Altus fejrésszel

795eFt
Ki is õ?

Nagy kedvencemmé vált a professzionális minõséget célzó Azumi márka.

Több neves, profi hangszert ismerve, kipróbálva, állíthatom, hogy ár-érték arányban verhetetlen.

Az Azumi név melletti számsor: AZ-S2REO, annyit takar, hogy ezeknek a fuvoláknak a fejrésze egy kézzel készített, ezüst, Altus fejrész; billentyûzete pedig G-offset (nem egysoros) és nyitott.


Sokkal több õ, mint egy ezüstfejes fuvola. Hatalmas lehetõségek rejlenek benne, csodálatosan különleges és hajlékony, mégis tömör hangjával, stabil mechanikájával, valószínûleg nem csak engem fog elvarázsolni. 🙂


Talán nem mindenki ismeri az Azumi hangszereket. Az Altus márkáról viszont már lehet, hogy többen hallottatok. Ez utóbbi fuvola brand (is) Japánból indul. Csúcskategóriás, kézzel készített fuvolákat lehet náluk találni.

Felmérve a piaci igényeket, egy-két évtizede rukkoltak elõ egy megfizethetõbb megoldással, az Altus “kistestvér” brandjével, az Azumi fuvolákkal.

Az Azumi brand fuvoláinál a fejrész továbbra is a jól ismert, kézzel készített, minõségi Altus fej maradt, csak magán a fuvola testén változtattak. Azon is csak éppen annyit, hogy kedvezõbb árú, de mégis minõségi fuvola maradhasson. (További részleteket FB oldalunkon találtok, klikk ide)

Miért érdemes tõlünk mesterhangszert venni?

Haladóbb szintre nem csak tartós mechanikát keresünk, hanem valóban testhez álló szájrészt is. Ezért a próba elengedhetetlen.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni, összehasonlítani több másfajta, ezüstfejes fuvolával, esetleg ezek használt változataival, kérj próbalehetõséget!

Sokan azért szeretnek nálunk választani; kezdõk, haladók, mûvészek egyaránt, mert nyugodt körülmények között, saját, egyéni tempójukban tudnak közelebb kerülni a fuvolákhoz. És ha nem is mindig egyszerû a választás, mindenképp hatékonyabb és biztonságosabb ez az út a célhoz, hogy a számunkra leginkább passzoló, lelkünkkel együtt rezdülõ Fuvolát megtaláljuk.

🙂


Kiknek ajánlom?

Mindazoknak, akik különleges, egyéni hangzásra és magas minõségû ezüstfejes fuvolára vágynak.

Közép-haladó-felsõfok, mindhárom szintre kitûnõ választás, nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe!


Hogyan jut el hozzád?

Postázásról, személyes átvételrõl, próbálási lehetõségekrõl bátran kérdezheted Veronikát telefonon: +36203332925 és emailben: hasznaltfuvola@gmail.com


Nem vagy teljesen biztos a választásban?

Szívesen segítek, ha tanácsra, bátorításra van szükséged, illetve ha többet szeretnél tudni errõl a márkáról, típusról! Tudunk videós konzultációs idõpontot is egyeztetni.


Kommentit


bottom of page