top of page

***Új Azumi AZ-S3REO teljes ezüst fuvola Altus fejrésszel, igény szerint C- vagy H- lábbal

1.250eFt/1.350eFt




Ki is õ?

Legújabb nagy kedvencem õ, tetõtõl talpig tiszta ezüst fuvola, különleges, fényes-magvas, csodásan hajlékony és egyedi hangzásvilággal, nyitott billentyûzettel, japán minõségben.


Talán nem mindenki ismeri az Azumi hangszereket. Az Altus márkáról viszont már lehet, hogy többen hallottatok. Ez utóbbi fuvola brand (is) Japánból indul. Csúcskategóriás, kézzel készített fuvolákat lehet náluk találni.

Felmérve a piaci igényeket, egy-két évtizede rukkoltak elõ egy megfizethetõbb megoldással, az Altus “kistestvér” brandjével, az Azumi fuvolákkal.

Az Azumi brand fuvoláinál a fejrész továbbra is a jól ismert, kézzel készített, minõségi Altus fej maradt, csak magán a fuvola testén változtattak. Azon is csak éppen annyit, hogy kedvezõbb árú, de mégis minõségi fuvola maradhasson. (További részleteket FB oldalunkon találtok, klikk ide)

Miért érdemes tõlünk mesterhangszert venni?

Haladóbb szintre nem csak tartós mechanikát keresünk, hanem valóban testhez álló szájrészt is. Ezért a próba elengedhetetlen.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni, összehasonlítani jelenlegi fuvolád hangzásával, vagy több komolyabb fuvolával, esetleg ezek használt változataival, kérj próbalehetõséget!

Sokan azért szeretnek nálunk választani; kezdõk, haladók, mûvészek egyaránt, mert nyugodt körülmények között, saját, egyéni tempójukban tudnak közelebb kerülni a fuvolákhoz. És ha nem is mindig egyszerû a választás, mindenképp hatékonyabb és biztonságosabb ez az út a célhoz, hogy a számunkra leginkább passzoló, lelkünkkel együtt rezdülõ Fuvolát megtaláljuk.

🙂


Kiknek ajánlom?

Mindazoknak, akik különleges, egyéni hangzásra és professzionális fuvolára vágynak, megfizethetõbb áron.

Haladóbb és felsõfokú szintre is kitûnõ választás: tanulóknak, tanároknak, elõadó mûvészeknek, zenekarba visszatérõ újrahaladóknak is ajánlom figyelmébe, nagy szeretettel!

(Jelenleg én is egy ilyen típusú, H-lábas fuvola szerencsés és boldog tulajdonosa vagyok. 🙂)


Hogyan jut el hozzád?

Postázásról, személyes átvételrõl, próbálási lehetõségekrõl bátran kérdezheted Veronikát telefonon: +36203332925 és emailben: hasznaltfuvola@gmail.com


Nem vagy teljesen biztos a választásban?

Szívesen segítek, ha tanácsra, bátorításra van szükséged, illetve ha többet szeretnél tudni errõl a márkáról, típusról! Tudunk videós konzultációs idõpontot is egyeztetni.


bottom of page