top of page

Hogyan jut el hozzád?

Személyesen, postán, segítsünk máshogy? Válassz bátran!

DSC_0024_edited.jpg

Próba-kuckó

Próbáld ki Budapesten vagy Veszprémben
egy szuper próba-kuckóban!

Fuvoláinkat Budapest 2. kerületében, a Jurányi utcában

és Veszprémben próbálhatod ki.

Csak írnod, hívnod kell bennünket, hogy melyik hangszer tetszett meg vagy milyen hangszerre vágysz, mi örömmel segítünk, hogy megtaláld a Neked való fuvolát.

A próbákra általában három hangszerrel érkezünk, hogy legyen választani- és gondolkodnivalód. Neked és a tanárodnak is, ha épp arra tud járni. :)

Természetesen a fuvolákat gondosan fertõtlenítjük, fõ a biztonság, a Tiéd és Mindenkié. 

Posta

Próbáld ki otthon,
és bátran küldd vissza, ha nem az igazi!

Legyen a nappalid a hangszerbolt!

 

Próbáld ki a fuvolát minden stressz nélkül otthon, és aludjatok néhányat együtt. Ha gondolod mutasd meg a tanárodnak is, hogy hogyan szól, vagy akár nekem is megmutathatod online. Küldd vissza bátran, ha nem az igazi. Hogy is megy ez?

 

Elõször is válaszd ki a fuvoládat! 

  • A képek, videók, leírások sokat segíthetnek a választásban.

  • Általános dolgokat itt is olvashatsz a fuvolákról.

  • ​Telefonon, e-mailben és messengeren is szívesen segítünk, ahogy neked kényelmesebb. 

  • Ha bármi miatt bizonytalan vagy, vagy eleve nehezen ismered ki magad a fuvolák között és szívesen egyeztetnél egy tapasztalt tanárral, akkor online, videós konzultációt is örömmel biztosítunk számodra. Csak kérned kell, és már egyeztetünk is idõpontot. :)

  • Végszükség esetén akár többet is házhoz rendelhetsz egyszerre, és majd csak az igazit tartod meg közülük.

 

Vásárold meg!

  • Ha megvan, hogy melyik hangszert szeretnéd, akkor írd meg nekünk levélben, és az utaláshoz minden instrukciót meg fogunk adni.

Várd türelmetlenül a postást!

  • Amint megjön, nyisd ki a csomagot, szereld össze a fuvolát, fújj bele, szeress bele és zenéljetek együtt hosszú-hosszú éveken át! :)

DSC01924.JPG
1637935612474.jpg

Online videós konzultációt kérsz?

Katinka örömmel segít

Mindent megteszünk, hogy a lehetõ legõszintébben tájékoztassunk egy-egy fuvola típus elõnyeirõl, hátrányairól. De ha most ismerkedsz ezzel az egész témával, akkor biztosan nagyon sok az új információ. Ha ingyen van a segítség, akkor miért ne kérnél?

Telefonálj, vagy írj bátran.

Saját fuvolatanároddal

Akár személyesen, akár konzultációval...

Mi fuvolatanárok gyorsan megértjük egymást. Hamar kirajzolódik, hogy pontosan milyen igény merült fel, és pár szóban el tudjuk mondani, hogy pontosan milyen lehetõségek vannak.

Ha van tanárod, mindenképp érdemes õt is bevonni a vásárlásba. Szívesen egyeztetünk vele is elõre akár telefonon, akár emailben, hogy a legmegfelelõbb fuvolát tudjuk küldeni neked, vagy a legmegfelelõbbeket készítsük ki egy személyes próbához. 

Flute
bottom of page