top of page

***Új Altus 907ER fuvola, handmade ezüst fejrésszel

1.350eFt




Ki is õ?

Csodásan hajlékony, dús és ezerszínû hangja van... 🙂

Ha egyedi hangzású, japán minõségû, professzionális fuvolát keresel, mindenképp érdemes megismerned az Altus márkát. A világhírû fuvolakészítõ, Tanaka mester 1981-ben alapította ezt a céget, amely azóta is folyamatos újításokkal szolgál a magas minõségre vágyó fuvolisták számára.

Nálunk elérhetõ és kipróbálható a 907RE Altus modell is, mely a márka kézzel készített, ezüstfejes, csúcsminõségû, nyitott billentyûs fuvolája.

Vigyázat, elsõ fuvintásra beleszeretõs fajta! 😍


Miért érdemes tõlünk mesterhangszert venni?

Az Altus fuvolákat elsõ kézbõl ismerni eddig csak keveseknek adatott meg hazánkban. Mindeddig. 🙂 Ha gondolkozol hangszerváltáson és szeretnéd õt is kipróbálni, kérj személyes konzultációs idõpontot és hozd el saját fuvoládat is! Érdemes és tanulságos több, ugyanolyan szintû, de különbözõ márkájú fuvolát összehasonlítani. Ezért mi is viszünk mellé más professzionális hangszereket és igény esetén ezek használt változatait is.


Kiknek ajánlom?

Ez a fuvola ideális választás lehet mindazok számára, akik rajongói az egyedi, összetéveszthetetlen hangzásnak és szeretnek határokat feszegetni. 🙂 Ha professzionális fuvoláról álmodsz, lehet, hogy õ lesz az igazi!


Milyen szintre ajánlom?

Kiváló választás haladóbb és felsõfokú szintre is: tanulóknak, tanároknak, elõadómûvészeknek, zenekarba visszatérõ újrahaladóknak is ajánlom nagy szeretettel!

S habár eredetileg haladó és profi szintre készült, kezdõk, újrakezdõk is bátran választhatják tartóssága, könnyû megszólaltathatósága miatt. Tanaka mester olyan fuvolát álmodott, mely képes lépést tartani aktuális szintünkkel. Ahogy fejlõdik tudásunk, úgy "nõ" velünk együtt a hangszer: elkísérve a kezdetektõl akár a professzionális magaslatokba is. 🙂


Miért választanak sokan minket?

Sokan azért szeretnek nálunk hangszert választani, legyenek kezdõk, haladók vagy mûvészek, mert nyugodt körülmények között, egyéni tempójukban tudnak közelebb kerülni a fuvolákhoz. Nyilván nem mindig egyszerû a választás, de ahhoz, hogy rátaláljunk a hozzánk leginkább passzoló fuvolához, mindenképp hatékony és biztonságos út.


Hogyan jut el hozzád?

Postázásról, személyes átvételrõl, próbálási lehetõségrõl bátran kérdezheted Veronikát telefonon: +36203332925 és emailben: hasznaltfuvola@gmail.com


Nem vagy teljesen biztos a választásban?

Szívesen segítek ha tanácsra, bátorításra van szükséged! Emailben, telefonon, messengeren is tudunk konzultálni.

76 views

Comments


bottom of page