top of page

***Új Jupiter 700RE, extra kiegészítõkkel

245eFt
Ki is õ?

A Jupiter fuvolák új generációs, szuper könnyen megszólaltatható, nyitott billentyûs tanulóhangszerérõl van szó. Nagyon szeretem!

Az elõzõ széria fuvoláival is elégedett vagyok, de ez a típus még többet nyújt, mint az eddigiek. Fényes, gazdag hangszín, kiegyenlített hangzás, megbízható mechanika. Ráadásnak pedig valóban könnyedén, tisztán megszólaltatható fuvola.

Ez a "csomag" vagy "box", amit e típussal kínál a Jupiter, egy összetett kezdõcsomag.

Fuvolaállvánnyal, kottatartóval, törlõszettel, jól használható fogástáblázattal. Lásd a képeket, nagyon üde színfolt a fuvolás világban!

Kiknek ajánlom? Kezdõ, újrakezdõ fuvolistáknak. Fõleg olyanoknak, akik hosszútávban gondolkodva új, megfizethetõ, igényes hangszert keresnek és nem mellesleg egyben szeretnék beszerezni a fuvolázáshoz ajánlott kiegészítõket. :)

Sok felnõtt növendékem mit nem adott volna anno egy ilyen kezdõ csomagért...


Hogyan jut el hozzád?

Postázásról, személyes átvételrõl, próbálási lehetõségrõl bátran kérdezheted Veronikát telefonon: +36203332925 és emailben: hasznaltfuvola@gmail.com


Nem vagy teljesen biztos a választásban?

Szívesen segítek ha tanácsra, bátorításra van szükséged! Messengeren tudunk videós konzultációs idõpontot is egyeztetni. :)Kommentare


bottom of page