top of page
DSC01942.JPG
Próbáld ki Budapesten egy szuper próba-kuckóban!

Fuvoláinkat Budapest 2. kerületében, a Jurányi utcában egy szuper próba-kuckóban próbálhatod ki.

Csak írnod, hívnod kell bennünket, hogy melyik hangszer tetszett meg vagy milyen hangszerre vágysz, mi örömmel segítünk, hogy megtaláld a Neked való fuvolát.

A próbákra általában három hangszerrel érkezünk, hogy legyen választani- és gondolkodnivalód. Neked és a tanárodnak is, ha épp arra tud járni. :)

Természetesen a fuvolákat gondosan fertõtlenítjük, fõ a biztonság, a Tiéd és Mindenkié. 

Próbáld ki otthon,
és bátran küldd vissza, ha nem az igazi!

Legyen a nappalid a hangszerbolt!

 

Próbáld ki a fuvolát minden stressz nélkül otthon, és aludjatok néhányat együtt. Ha gondolod mutasd meg a tanárodnak is, hogy hogyan szól, vagy akár nekem is megmutathatod online. Küldd vissza bátran, ha nem az igazi. Hogy is megy ez?

 

Elõször is válaszd ki a fuvoládat! 

  • A képek, videók, leírások sokat segíthetnek a választásban.

  • Általános dolgokat itt is olvashatsz a fuvolákról.

  • ​Telefonon, e-mailben és messengeren is szívesen segítünk, ahogy neked kényelmesebb. 

  • Ha bármi miatt bizonytalan vagy, vagy eleve nehezen ismered ki magad a fuvolák között és szívesen egyeztetnél egy tapasztalt tanárral, akkor online, videós konzultációt is örömmel biztosítunk számodra. Csak kérned kell, és már egyeztetünk is idõpontot. :)

  • Végszükség esetén akár többet is házhoz rendelhetsz egyszerre, és majd csak az igazit tartod meg közülük.

 

Vásárold meg!

  • Ha megvan, hogy melyik hangszert szeretnéd, akkor írd meg nekünk levélben, és az utaláshoz minden instrukciót meg fogunk adni.

Várd türelmetlenül a postást!

  • Amint megjön, nyisd ki a csomagot, szereld össze a fuvolát, fújj bele, szeress bele és zenéljetek együtt hosszú-hosszú éveken át! :)

 

Mi lesz, ha elsõre nem sikerül megtalálni az igazit? Abszolút semmi gond, egy héten belül bármikor visszaküldheted, mi meg visszaadjuk a teljes vételárat, ha ugyanolyan állapotban kapjuk vissza, ahogy küldtük. Nem lesz gond, tudjuk, hogy vigyázol Rá! :)

 

Kérhetek utána másikat? Persze! Sõt ha végképp nem tudsz dönteni két fuvola között, akár mindkettõt is el tudjuk postázni neked. Egyszerre. Természetesen ebben az esetben két fuvola árát kell majd utalnod nekünk. Otthon kiválasztod melyik az igazi, a másikat pedig visszaküldöd.

Mi visszafizetjük ennek az árát és már kész is. Hogy hangzik? :)

Van rá lehetõség, hogy csak utólag fizessek, mikor megérkezik hozzám a fuvola? Persze! Utánvéttel is tudjuk küldeni, úgy valamivel drágább.

Fertõtlenítve vannak a hangszerek? Természetesen fertõtlenítve vannak! Nagyon nagy gondot fordítunk erre, fõleg a mostani idõkben​. Fuvoláinkat profi hangszer-fertõtlenítõ vegyszerrel kezeljük, hogy garantáltan vírusmentes állapotban tudjuk elküldeni Neked.

Online, videós konzultációt kérek!

Kis türelem, nemsokára lesz segítséged és fuvolád is :)

bottom of page